• +45 21590893
  • mp@martinpihl.dk

Ny rolle som CCO

kontormøbler.dk denconcenter

Ny rolle som CCO

Jeg har de sidste knap halvandet år arbejdet som selvstændig freelance ehandelskonsulent for et par forskellige virksomheder. Som fast in-house konsulent, hvor jeg har startet med at kigge virksomhedens igennem digitale setup igennem: Strategi, budget, marketing, IT, organisation, salg, kundeservice, logistik osv. Og på baggrund af det kommet med nogle anbefalinger til handlinger, som på kortere eller længere sigt hjælper med at indfri virksomhedens mål.

Herefter har jeg så arbejdet i virksomheden igennem et stykke tid fast. Enten x antal dage fast per ugen, eller blot en måned opfølgning på de tiltag og retning som virksomheden er gået i. Det har både været hands-on praktisk hjælp fra SEO til budget, såvel som strategisk sparring og løbende taktiske inputs.

En af de virksomheder jeg har været konsulent for, har jeg nu taget en udvidet rolle hos, samtidig med at jeg fortsat har tid til at hjælpe enkelte virksomheder med rådgivning og sparring. Det drejer sig om kontormøbler.dk, som har solgt, ja, kontormøbler online igennem en årrække, og blandt andet er indehaver af 7 gazeller.

Faktisk fungerede jeg som konsulent første gang allerede tilbage i 2008, og nu er jeg så blevet enig med indehaver Torben Møller om at tage et udvidet ansvar og aktiv rolle i hverdagen.

I stillingen som Chief Commercial Officer har jeg ansvaret for at udvikle vores salgs- og marketingaktiviteter. Der er en lang række opgaver på selve webshop-delen, vi skal i mål med, men derudover er det at udvikle vores marketingaktiviteter, og øge salgsaktiviteterne både online og for vores butikker i Århus, Herning, København og Aalborg. Da kunderne i langt overvejende grad er virksomheder, så er det er en anden marketing tilgang, end en traditionel B2C webshop.

Jeg ser frem til arbejdet med virksomheden og at have et større ansvar, end man har blot som konsulent. Samt at sætte handling på de initiativer, som vi ellers er ganske klar over skal til!

mpih

Læg din besked