• +45 21590893
  • mp@martinpihl.dk

CTO co-founder søges til nyt WooCommerce koncept

CTO co-founder søges til nyt WooCommerce koncept

Jeg søger en selvstændig og forretningsorienteret CTO co-founder med stærk teknisk erfaring i WooCommerce/Worpdress udvikling og drift til et snarligt startende koncept, som tilbyder hurtige Woocommerce løsninger til en attraktiv pris.

Du skal have base i Jylland eller Fyn, gerne Århus eller Midtjylland, implementeret flere Woocommerce løsninger før, og har en stærk forståelse af plugins, design/themes, opsætning mv.

Konceptet handler om at standardisere Woocommerce pakker/løsninger, således at små og nystartede ehandlere kan komme let i gang med ehandel. Derudover vil der blive tilbudt custom udvikling (backend og frontend) samt markedsføringspakker til WooCommerce kunder. Det forventes, at CTO’en står for manuel opsætning af disse løsninger i starten, og efterhånden udvikler et lean setup, så nye løsninger kan køres gennem så effektivt som muligt – automatisk og/eller med outsourced assistance (for at kunne øge indtjening samt mindske salgsprisen). Derudover også stå for teknisk support af kunder.

Den rette CTO tilbydes en væsentlig ejerandel, mens løn først kan forventes, når arbejdsmængden kræver en mere dedikeret indsats (halvtid eller fuldtid). Overskud ønskes så vidt muligt re-investeret i teknisk udvikling og markedsføring for at vækste mest muligt i 2019.

Som partnere får CTO’en nogle af Danmarks mest erfarne ehandel- og online marketingfolk, så forretningsudvikling, markedsføring og salg bliver håndteret. Stillingen forventes at være på fuldtid (med løn) indenfor 6-12 måneder.

Skriv gerne en mail til mig på martinpihl@gmail.com med:

  • Erfaring med WooCommerce
  • De 3 stærkeste sider (personlige og faglige) – uden at uddybe
  • De 3 svageste sider (personlige og faglige) – uden at uddybe
  • Link til LinkedIn profil
  • Hvor du bor
  • Hvorfor du synes det lyder interessant

PS. www.martinpihl.dk er under ombygning – og det er ikke mig på forside-billedet 😉

Se mere om mig her: https://www.linkedin.com/in/mpihl/

mpih

Læg din besked