• +45 21590893
  • mp@martinpihl.dk

Ydelser

Jeg arbejder som virksomhedens faste inhouse ehandels-konsulent. Jeg er uafhængig af bureauer, og udarbejder anbefalinger til jeres virksomhed baseret på min mangeårige erfaring indenfor mange brancher og alle niveauer.

I kan blandt ansætte mig til følgende opgaver:

  1. Forretningsanalyse
  2. Digital strategi & marketing
  3. Interim ledelse
  4. Rådgivning & Sparring
  5. Andet

Jeg har arbejdet med ehandel, online marketing og ledelse i mange år og i mange forskellige brancher. Både i store virksomheder med ehandel der nærmer sig milliarden samt i startups og virksomheder der etablerer ehandel og B2C for første gang og fra bunden. Primært som leder i virksomheden men også i forskellige sammenhænge som ekstern konsulent der rådgiver og hjælper med eksekvering.

Derfor er min erfaringsbase bred. Mine næsten 18 år med online marketing giver mig en stor forståelse for maskinrummet ned i detaljerne. Og da jeg også har ledet mange medarbejder på tværs af afdelinger i virksomheder i digital transformation, er ledelse og forandringsledelse en spidskompetence hos mig.

Jeg har altid været i en position, hvor jeg har skulle definere den digitale strategi, vejen fremad og budgetterne forbundet hermed. Jeg tænker derfor i høj grad strategisk, og kan binde det sammen med det operationelle, hvor jeg kan kombinere strategi og kommerciel fokus med teknik, marketing og mennesker.